Izdvojeno Nogomet Sport

Prosinečki otjerao kapitena: “Dok sam ja trener nećeš igrati”

Trener Crvene Zvezde, Robert Prosinečki, napravio je radikalan potez otjeravši kapetana Milana Vilotića iz ekipe zbog, kako pišu srpski mediji, nediscipline.

Crvena Zvezda se trenutno nalazi na pripremama u Austriji gdje je hrvatski stručnjak prvo oduzeo kapetansku vrpcu Vilotiću, a zatim ga i odstranio iz momčadi Zvezde.

Naši nesporazumi traju već neko vrijeme. Bilo je opomena, ali sada je već moj trenerski autoritet doveden u pitanje. Odlučio sam mu oduzeti kapetansku traku i odstraniti ga iz momčadi. Što se mene tiče on više neće zaigrati za Zvezdu dok sam ja trener“,  rekao je “Žuti” za Žurnal.

Srpski mediji navode da je Vilotić igračima objašnjavao taktiku u prijateljskom ogledu protiv izraelskog niželigaša, što je jako razljutilo Prosinečkog. No, ostaje pomalo nejasno zašto je hrvatski trener nakon toga dozvolio Vilotiću da zaigra u toj utakmici.

Prosinečki se se nakon obraćanja srpskim medijima o odstranjivanju kapetana iz momčadi zaputio u Beograd gdje će se sastati s mogućim pojačanjem, bivšim igračem Seville, Ivicom Dragutinovićem.

Index.hr/Informer.ba