Košarka Sport

Protiv mladosti bez Rahimića

Povodom zadnjeg kola košarkaške Lige 6, u prostorijama KK Bosna ASA BH Telecom održana je konferencija za štampu tokom koje je bilo govora o utakmici između Bosne ASA BH Telekoma i Mladosti iz Mrkonjić Grada.

“Sutrašnja utakmica protiv tima iz Mrkonjić Grada nam je zadnja prilika ove sezone da se pobjedom na dostojan način oprostimo od naše publike. Sezona je bila izuzetno teška zbog svih dešavanja i turbulencija u klubu, pa je zato ovo prilika da naši igrači ali i gosti koji su već osigurali treću poziciju prije doigravanja pruže jednu dopadljivu i lijepu košarkašku predstavu. Nakon ovog susreta će uslijediti period gdje ćemo morati vidjeti šta i kako dalje, sve će se više znati nakon Skupštine kluba, a datum će se saznati uskoro po okončanju sezone”, rekao je trener Bosne te dodao još i ovo:

“Tokom posljednjeg gostovanja u Hercegovini kada smo igrali protiv sastava Čapljine povrijedio se Dženan Rahimić koji je zadobio ozljedu skočnog zgloba, tako da nas pehovi koji su uz nas već od samog početka Lige 6 prate i u ovim zadnjim danima prvenstva. Ako računamo i Zimića koji nije više u našim redovima onda je to ukupno pet igrača koji će nam nedostajati tokom sutrašnje utakmice”, zaključio je D. Zeljković.

Utakmica 10. kola Lige 6 između Bosne i Mladosti u Dvorani 1 KSC-a Skenderija igra se u petak sa početkom u 20 sati, prenosi SPSP.ba