Izdvojeno Nogomet Sport

Real uzvraća udarac Barceloni gdje ju najviše boli

Engleski tabloid nastavlja sagu o Fabregasu, koji je ponikao u Barceloninoj školi, te se prošlog ljeta poželio vratiti u klub koji je napustio kao 16-godišnjak i preselio se u Arsenal. Fabregas bi ponovno volio zaigrati sa svojim prijateljima Leom Messijem i Gerardom Piqueom, s kojima je igrao zajedno u Barceloninoj akademiji.
No, Arsenal je prošlog ljeta odbio ponudu Barcelone za Fabregasa od 31 milijona funti. Barca jako želi vratiti igrača koji bi bio nasljednik Xavija i s kojim bi se magija bezbolno nastavila ukoliko 31-godišnji Xavi uskoro prekine karijeru.
Kako se bliži novi ljetni prijelazni rok, tako se opet sve više piše o Barceloninoj želji da u svoje jato vrati Arsenalovog kapetana. No, The Sun sugerira kako se u utrku za Fabregasa kani ubaciti i Real Madrid, budući da njegov trener Jose Mourinho u tom igraču vidi odličnu nadopunu Xabiju Alonsu u srcu veznog reda ekipe.
Iako bi se Fabregas rado skrasio u Barceloni, nije odbacio mogućnost prelaska u Real Madrid, kao što je bio odlučan da se neće pridružiti Chelseaju, iako ga je gazda tog kluba Roman Abramovič poželio kupiti, piše tabloid.
U Arsenalu će vjerojatno odbiti Realovu ponudu, ako ona stigne, nadajući se da će dva španjolska gigantna ”zaratiti s ponudama”, te da će Fabregasu tako porasti cijena. No, to se vjerojatno neće dogoditi, s obzirom da Barcelona nema takvu platežnu moć, zaključuje tabloid.Prenosi Gol.hr

 

informer.ba