Nogomet Sport

Redknapp: Definitivno smo skrenuli s puta

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp priznao je nakon četvrte premierligaške utakmice bez pobjede da su Spursi izgubili pobjednički ritam i upali u krizu.

Rafael Van Der Vaart je zgoditkom u 2. minuti sudske nadoknade spasio bod Tottenhamu na White Hart Laneu protiv Stokea. Bila je to četvrta utakmica u kojoj Spursi nisu slavili, a uz to je Arsenal 6. pobjedom u nizu preoteo ljutim sjevernolondonskim rivalima treće mjesto na ljestvici.

“Izvjesno je da smo malo skrenuli s puta. Ne igramo s istim žarom kao u većem dijelu sezone, a teško je pronaći prave razloge pada u našoj igri. Iduće kolo nam već u subotu donosi utakmicu protiv Chelseaja i moramo se pod hitno pribrati i pokušati na Stamford Bridgeu doći do pozitivnog rezultata. Sve je u toj utakmici otvoreno”, priznao je Redknapp nakon remija sa Stokeom.

Menadžer Tottenhama pohvalio je kolegu Tonyja Pulisa i njegovu ekipu koja je hrabrom igrom uzela veliki bod na White Hart Laneu.

“Upozoravao sam svoje igrače da je Stoke ekipa koju se teško pobjeđuje. Oni su bili onakvi kakve sam i očekivao, a mi smo primili gol u situaciji gdje je Stoke inače dosta opasan i gdje smo mi morali biti oprezniji. Željeli smo tri boda, ali možda će na kraju prvenstva i ovaj jedan mnogo značiti”, zaključio je Redknapp.

 

Totalsport/Informer.ba