Izdvojeno Nogomet Sport

Ronaldova reakcija na ponašanje navijača: Ljubomorni su što sam lijep i bogat

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo protiv Dinama je bio rezervisan, ali je nakon utakmice “briljirao” svojim izjavama.
“Ja sam bogat, lijep i odličan nogometaš i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni”, kazao je Portugalac, komentirajući ponašanje navijača Dinama koji su tokom utakmice skandirali “Leo Messi”.Ronaldo se nije previše osvrtao na igru hrvatskog prvaka, tek se požalio na grubu igru Dinama.“Pojedini igrači Dinama su igrali iznimno grubo, a sudac je tolerisao njihovu oštrinu. Dinamovi igrači su imali preveliku zaštitu kod sudaca“, smatra Portugalac.

Prigovore na grubost suparničkih igrača imali su i Sergio Ramos, te strijelac jedinog pogotka na utakmici, Angel Di Maria.

“Znali smo da će biti teško. Dinamo je bio iznimno motivisan i čvrst, u pojedinim trenucima utakmice i prečvrst. Domaćin je malo pretjerivao s grubostima“, poručio je Ramos.

Di Maria je rekao kako je Jerko Leko zbog svojih silnih prekršaja trebao biti isključen.

“Najvažnije je bilo otvoriti Ligu prvaka pobjedom, a to smo uspjeli. Nisam baš oduševljen suđenjem jer je nekoliko igrača iz domaćeg sastava igralo vrlo grubo”, poručio je Argentinac.

Fena/Informer.ba