Izdvojeno Nogomet Sport

Safet Sušić: U utorak nas u Portugalu čeka pravo iskušenje

„Mislim da je Portugala paklena ekipa, vidjelo se to posebno u prvom poluvremenu, stvorili su nam dosta problema. Oni imaju u svakoj liniji po jednog vrhunskog igrača. Mislim da je rezultat realan, imali smo i mi i oni svoje šanse. Nisam vjerovao da se ova utakmica može završiti 0:0. Teren je bio vrlo loš i mislim da je to jedini razlog zašto je završilo bez golova“, izjavio je Safet Sušić.

U utorak nas u Portugalu čeka pravo iskušenje, i to na puno boljem travnjaku…

„Ne vjerujem da nas Portugalci baš ne poznaju i u izdanjima kada igramo na dobrom travnjaku. Siguran sam da će gledati utakmicu našu s Francuskom, ako već nisu. Znaju oni da imamo tehnički jake igrače“.

Ostali smo bez Salihovića, no Sušić to ne smatra hendikepom…

„Istina je da smo ostali bez Salihovića, možda je i bolje, jer on nije igrao dugo vremena. Vraćaju nam se Papac i Pandža, imat ćemo više solucija za svako mjesto u timu. U svakom slučaju imamo rezaltat koji nam daje realne šanse u uzvratu. Ovaj tim svima može zabiti gol. Naravno, veliko je ohrabrenje što opet nismo primili gol“, izjavio je Sušić.

Na kraju selektor je poručio…

„Možda je i najbolje ovako, da odluka padne pred 70.000 gledatelja koliko će ih sigurno biti u Lisabonu. Jesu Portugalci favoriti, ali i Francuzi su bili. Optimista sam“, izjavio je Sušić.

 

SportCentar/Informer.ba