Nogomet Sport

Slučaj Vaha: ‘U pozadini je novac, novac i samo novac!’

Ima li novih vijesti oko rješavanja spora s Vahidom Halilhodžićem, upitalisu novinari gol.hr predsjednika Dinama Mirko Barišić.

To je za nas završena priča. Sve je u rukama advokata i neka to ide svojim tokom. Ne želimo ni jednu ni drugo stranu opterećivati s time, iz toga može ispadati samo neugoda.Prema tome ni jednoj ni drugoj strani više ne trebaju neugodnosti. Mislim da će to biti riješeno po pravnim regulama.“

Halilhodžić je preko svojih advokata otvoreno najavio da se namjerava vratiti na klupu Dinama već za uzvratni susret s Varaždinom u finalu hrvatskog Kupa.

„Ja mogu reći da ću se kandidovati za predsjednika Republike Hrvatske. To je isto priča koja je takva…Realnost i život su sasvim nešto drugo. To nisam čuo od Vahe nego od njegovih advokata, a oni su u stanju svašta reći. Mislim da ne čine prije svega njemu dobro, za Dinamo je to manje-više. Takve izjave nisu dobre jer se u pozadini očito krije novac. To zvuči malo nelagodno. Ne može se na ovakav način prikrivati. Ostao je jedini interes, a to je novac, novac i samo novac.“

Upitali smo Barišića misli li da će Halilhodžić sada tražiti cijeli iznos za još godinu i pol dana ugovora koliko mu je preostalo s Dinamom. Riječ je o cifri koja prelazi milijon eura.

Ne znam. Mislim da ni on to ne zna. To je pitanje pravnika. Jasno je da je to njihov interes. Ali, mislim da je naša pozicija s pravne strane jako dobra, zaključio je Barišić.

 

Informer.ba