Nogomet Sport

Terry: Ponosan sam što sam cijelu karijeru u Chelseaju

John Terry, 31-godišnji kapiten londonskog Chelseaja, apostrofirao je svoju sreću i ponos što je cijelu karijeru proveo u istom klubu.
Terry je postao član Chelseaja sa 14 godina, te je prije debija za seniorski sastav krajem 1998. godine igrao za mladu i rezervnu ekipu ”plavaca”. Izuzev kratkotrajne posudbe u Nottingham Forestu, proveo je cijeli igrački vijek na Stamford Bridgeu, što ga ispunjava zadovoljstvom.

“U današnja vremena je stvarno malo igrača koji su cijelu karijeru u istom klubu. Izuzev nekoliko igrača iz Manchester Uniteda i Stevena Gerrarda iz Liverpoola, jako teško bi se mogli sjetiti i nabrojati još petericu takvih nogometaša. Stvarno sam jako ponosan što sam cijelu karijeru u Chelseaju”, podvukao je Terry, najuspješniji kapiten u historiji kluba i trenutno peti po broju nastupa na vječitoj listi.

“Imao sam dovoljno sreće da sam kao vrlo mlad igrač dobio priliku u prvom sastavu. Radio sam pod palicom mnogih trenera i konstantno napredovao. Brzo sam shvatio da je ovo moj klub i da će uvijek i biti. Kada završim karijeru, dolazit ću i dalje na Stamford Bridge, voditi klince na utakmice. Ne mogu se zamisliti u dresu bilo koje ekipe osim Chelseaja”, rekao je Terry, te dodao kako bi jednom volio dobiti priliku okušati se i kao menadžer svog kluba.

Totalsport/Informer.ba