Izdvojeno Nogomet Sport

U Plavom salonu na Grbavici danas su predstavljena tri pojačanja Plavih

U Plavom salonu na Grbavici danas su predstavljena tri pojačanja Plavih u ovom prijelaznom roku. Vernesa Selimovića i Dejana Drakula nije bilo, s obzirom da su obojica povrijeđeni. Pred novinarima su se pojavili Eldin Adilović, Sulejman Smajić i Josip Kvesić.

„Imao sam nekih problema s papirima, ali sve je sada OK. Moram reći da sam odlično primljen na Grbavici. Nekako, imam osjećaj kao da sam tu već deset godina, a ne manje od mjesec dana“, izjavio je Sulejman Smajić, pojačanje Plavih iz belgijskog Lokerena.

„Bio sam ponosan na sebe kada sam dobio poziv iz Željezničara. Brzo smo se dogovorili. Mogu samo reći, da sam imao priliku nekada prije da biram čiji ću dres obući, bio bi to dres Želje“, kazao je Eldin Adilović, napadač pristigao iz zeničkog Čelika.

„Nisam se puno dvoumio kada sam dobio poziv sa Grbavice. Ljudi iz Želje su bili vrlo korektni i konkretni. Drago mi je što sam sada tu, neke igrače poznajem odranije iz omladinskih selekcija BiH, tako da mi neće biti problem da se adaptiram na novu sredinu. Drago mi je što sam stigao u klub koji ime velike ambicije“, kazao je Josip Kvesić, lijevi bočni koji je stigao iz Varteksa.

 

SCsport/Informer.ba