Izdvojeno Nogomet Sport

Velik dio stadiona zviždanjem dočekao Josea Mourinha

Josea Mourinha u nedjelju su na Santiago Bernabeuu dočekali zvižduci. Velik dio stadiona je na taj način pokazao treneru Real Madrida što misli o prošlosedmičnim događajima.

“Kraljevski klub” je, podsjetimo, u srijedu još jednom izgubio od Barcelone koja je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja slavila s 2-1. Sva se Realova nemoć u tom dvoboju očitovala u Pepeovom namjernom gaženju Lionela Messija dok je Argentinac ležao na travi. Nakon utakmice je, prema napisima španskih medija, došlo i do sukoba Mourinha i igrača u svlačionici, a što o svemu misle Realovi navijači vidjelo se (i čulo) u nedjelju.

Madriđani su u ogledu zaostalog 1. kola svladali Athletic Bilbao s 4-1, ali poslije utakmice je novinare više zanimao Mourinhov komentar o zvižducima nego o igri njegove ekipe.

Nije mi se to dogodilo ni u Portu, ni u Chelseaju, ni u Interu, ali za sve postoji prvi put. Ovdje su zviždali i Zinedineu Zidaneu i Ronaldu i Cristianu Ronaldu, trojici igrača koji su osvajali Zlatnu loptu. Pa, zašto onda ne bi i meni? Nije mi to nikakav problem. Zidane im je odgovorio svojim fudbalom, baš kao i Ronaldo i Cristiano. Možda im i ja jednog dana odgovorim” – poručio je portugalski stručnjak, piše Totalsport.

 

Informer.ba