Izdvojeno Sport Tenis

Vera Zvonareva: Nikad više gola

Golišave fotografije ruske teniserke Vere Zvonareve koje je uradila prije mjesec dana za jedan američki časopis doveli su je u žižu javnosti. Moskovljanka, koja zauzima šesto mjesto na WTA listi, ne kaje se zbog svoje egzibicije, ali kaže da tako nešto više nikad ne bi ponovila.

Imala sam sjajnu novčanu ponudu da snimim erotski kalendar, ali odbila sam. Šta bih time dobila? Ništa. To bi bilo pogrešno, jer sam sportista, a ne model ” rekla je Zvonarjova.

Za Ruskinju kažu da ima jedno od najljepših tjela u svjetskom tenisu. Set provokativnih fotografija, koje je uradila za američki magazin ESPN pod sloganom „Govor tjela“, samo su dokaz da su sportistkinje među najzgodnijim ženama na planeti.

Moje fotografije nisu neukusne i nemam čega da se stidim. Znam samo da tako nešto ne bih ponovila. Pokazala sam onoliko koliko je bilo potrebno. Kada idem na plažu, ne idem gola, već u kupaćem kostimu. Uopšte nisam stidljiva, znam da se zabavljam, ali u svemu postoji granica, pa tako i u fotografisanju ” zaključila je Zvonareva.

 

Kurir/Informer.ba