Nogomet Sport

VIDEO: Balotelli organizuje party kojeg se svi pribojavaju!

Pred Manchester Cityjem vrlo je važna  sedmica u sezoni. Prvo protiv Villarreala traže prvu pobjedu u Ligi prvaka, a u nedjelju kao vodeća momčad Premiershipa idu na noge gradskom rivalu Manchester Unitedu. Ipak, u klubu nisu zaboravili ni da se bliže božićni blagdani.

I dok se mnogima ideja zajedničkog božićnog partya u klubu nije svidjela, Mario Balotelli nije ni trenutka dvoumio i ponudio se na organizuje zabavu. Međutim, u klubu se boje da to nije dobra ideja.

“U svlačionici postoji strah da bi Balotelli mogao napraviti neku neslanu šalu. On nije čovjek koji će prirediti klasičnu pijanku, niti orgije. Ali, kada se kandidovao za domaćina, imao je onaj osmijeh”, rekao je neimenovani izvor iz Cityjeve svlačionice, prenosi Net.hr.

Talijan ima već poduži popis bisera u svojoj karijeri, od bacanja strelica na igrače mlade momčadi Cityja do suočavanja s nasilnicima.

Engleski mediji stoga su već počeli pisati o mogućim iznenađenjima, koja bi Super Mario mogao prirediti saigračima. Zatvaranje saigrača u ženski zatvor u Italiji, iznajmljivanje najboljeg hotela u Manchesteru sa skitnicama ili Carlos Tevez na ponudi kao slatkiš samo su neke od ideje kojima bi se Balotelli mogao poslužiti. Mogućnosti je puno..

 

Informer.ba