Nogomet Sport Video

VIDEO/ Chelsea ima najseksi fizioterapeuta na svijetu

Chelsea proživljava vrlo težak period. Loši nastupi u Premiershipu, kao i Ligi prvaka u kojoj su na rubu ispadanja nakon uvjerljive 3:1 pobjede Napolija u prvoj utakmici osmine finala, ostavili su gorak okus na navijače kluba sa Stamford Bridgea.

Trakavica oko ostanka ili odlaska trenera Villas-Boasa, ali i nova nagađanja da je vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič odlučio potjerati neke od zvijezda Chelseaja, svakodnevno pune stupce engleskih medija.

No, za spominjanje Chelseajevog imena pobrinula se i jedna nimalo nevažna karika engleske momčadi, atraktivna doktorica Eva Carneiro. Prava ljepotica u prvu momčad Chelseaja stigla je početkom sezone, a u klubu je od 2009. godine.

Njezin dolazak izazvao je veliku pažnju navijača, koji nisu propustili na Twitteru objaviti njezinu novu vrlo atraktivnu fotografiju, koja dokazuje da Lampard i društvo imaju doista brižnu i lijepu njegovateljicu. Eva je prije dolaska u Chelsea radili kao doktorica engleske ženske nogometne reprezentacije, a sarađivala je i u pripremi britanskih atletičara za Olimpijske igre u Pekingu.

 

Dnevnik.hr/Informer.ba