Izdvojeno Nogomet Sport

VIDEO/ Messi je plakao zbog dječaka koji ga je želio upoznati

Nakon susreta Barcelone i Deportiva grlili su se nekoliko minuta, a pogodak Osasuni Lionel mu je posvetio primivši se rukama za noge.

Dugoočekivani dokumentarni film o 11-godišnjem dječaku Boienzeu Sufyanu “Dječak koji je želio letjeti” napokon će biti prikazan na TV3 Catalan 2. januara. Uz Sufyana, dječaka porijeklom iz Maroka koji se s roditeljima doselio u Španiju, glavni lik je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

Naime, dokumentarac govori o dječaku kojem su s osam godina zbog sindroma Lauren Sandro amputirane obje noge. Sufyanu, kao strastvenom navijaču Barcelone, životna je želja bila da upozna najboljeg svjetskog nogometaša. A kad je Messi dobio pismo od dječaka u kojem je izrazio svoju životnu želju da ga upozna, Leo nije nimalo oklijevao i bez ikakve najave došao je posjetiti dječaka u januaru ove godine te mu poklonio dres.

Iako se Messi sa Sufyanom vidio nekoliko puta, prema autoru dokumentarca Chaviju Torresu, njihov najdirljiviji susret dogodio se 15. januara nakon utakmice s Deportivom, kada je Barcelona i službeno proglašena prvakom Španjolske.

 

Agencija VLM/Informer.ba