Nogomet Sport Video

VIDEO/ Novi ispad Ibrahimovića: Novinarku upitao “koji ku… gledaš?”

Napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović bio je glavni protagonist incidentne situacije koja se dogodila nakon 27. kola Serie A…

Milan je na San Siru s 2-0 savladao Lecce, a Ibrahimović je bio junak susreta s golom i asistencijom.

Do incidentne situacije je došlo dok je Ibrahimović davao intervju uz rub travnjaka. Novinar ga je pitao pitanja vezano uz navodno nezadovoljstvo postavljanjem izvan njegove uobičajene pozicije od strane Massimiliana Allegrija u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala, na što je ovaj burno reagirao.

Talijanski mediji navode kako je Ibrahimović pogledao novinarku Skyja koja je stajala u blizini, te ju uz pitanje “koji ku…gledaš?” gađao gumenom trakicom za kosu.

Iz redova talijanskog nogometnog prvaka brzo su pokušali sanirati štetu i na službenoj su web-stranici obavili kako je Ibrahimović telefonski nazvao novinarku Skya Veru Spaldini “kako bi raščistili nesporazum”.

Ibrahimović je oduvijek slovio kao igrač burnog temperamenta, a ranije ove sezone suspendiran je na tri utakmice zbog šamaranja Napolijevog Salvatorea Aronice, prenosi Gol.hr.

 

Informer.ba