Izdvojeno Nogomet Sport Video

VIDEO/ Portugalac uoči utakmice s BiH saznao šokantnu vijest!

Portugalski reprezentativac Carlos Martins na dan uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija protiv BiH saznao je da mu je trogodišnji sin Gustavo teško bolestan. Iako jako potresen, odlučio je zaigrati.

Pravu dramu proživio je Martins nekoliko sati uoči utakmice na Stadionu svjetlosti u Lisabonu. Naime, dok su trajale posljednje pripreme za susret, Portugalac je dobio poziv od liječnika kako njegovom sinu treba hitno presađivanje koštane srži.

“Shvatio sam ono što sam znao i prije, da je reprezentacija jedna velika obitelj. Suigrači su mi pružili nevjerojatnu podršku i ne vjerujem da bih prošao kroz sve ovo bez njih”, rekao je Carlos, prenosi Sportski.net

 

U  pobjedi Portugala od 6:2 Martins je u igru ušao u 84. minuti. Nakon utakmice ipak nije bilo velikog slavlja u svlačionici već su svi tješili nesretnog suigrača.

“Odigrao sam utakmicu, jer nisam želio ostaviti suigrače ne cjedilu. Svima im neizmjerno hvala, a posebno Cristianu Ronaldu. Ovo su najteži trenuci u mom životu. Potpuno sam izgubljen i očajan. Međutim, ne gubim nadu i znam da ću uspjeti pronaći lijek za svog Gustava“, zaključio je portugalski reprezentativac, prenosi Sportski.net.

 

Informer.ba