Košarka Sport

VIDEO/ Reggie Miller: Dražen je smrdio, ali bio je najbolji šuter protiv koga sam igrao

Ako je od njegove tragične smrti prošlo 18 godina, Dražena Petrovića još uvijek pamte njegovi suigrači i suparnici s druge strane Atlantika. Jedan od najboljih šutera svih vremena Reggie Miller u televizijskoj emisiji “Open Court” rekao je kako je Petrović bio njegov najveći “neprijatelj” i najbolji šuter protiv kojega je igrao, piše Index

U emisiji su se okupili neki od najvećih košarkaša poput Shaquillea O’Neala, Stevea Kerra, Chrisa Webbera, Charlesa Barkleya i Reggieja Millera. “Jedan je šuter bio bolji od mene. Išao mi je na živce jer ga nisam mogao razumjeti što govori. To je pokojni Dražen Petrović”, počeo je Miller.

“Kada govorim o svojem najvećem neprijatelju to je upravo Dražen. Htio sam ga zadaviti, nisam ga mogao podnijeti. Ali poštujem ga zbog svega što je napravio i smatram da je najbolji šuter kojeg sam ikada vidio u životu. Uvukao mi se pod kožu”, rekao je Miller koji je u najjačoj košarkaškoj ligi igrao 18 sezona u dresu Indiana Pacersa.

“Mi smo ga morali čuvati na utakmici, a čovjek je imao jako neugodan miris. Smrdio je kao da se nikad nije tuširao”, zaključio je Reggie priču o Draženu. “Slažem se, išao mi je na živce. Često je pričao, a nisam ga mogao razumjeti i imao je neugodan miris”, dodao je Steve Smith, nekadašnji igrač Atlante, piše Index.

 

Informer.ba