Techno

Lenovo C325 AIO

Lenovo je predstavio novo all-in-one računar, model C325 ponajviše namijenjen svakodnevnim računarskim operacijama i reprodukciji multimedije. Baziran je na AMD-ovoj Brazos platformi te radi na 1,65GHz procesoru i ima Radeon HD 6320 grafiku koja omogućuje uživanje u video sadržaju visoke definicije. Ostale opcije uključuju do 8GB RAM-a i mogućnost odabira između nekoliko tvrdih diskova različitog kapaciteta – od 320GB, 500GB i 1TB te DVD pržilicu.

S obzirom da je namijenjen uživanju u multimediji očekivali bi veću dijagonala od postojećih 20 inča (rezolucija 1600×900 piksela), zatim su tu i USB 2.0 i 3.0 utori, 0,3MP kamera, HDMI izlaz i čitač memorijskih kartica, a početna cijena ovog uređaja iznosi 699 dolara. Naravno, ako želite multitouch ekran, 1TB tvrdog diska i druge dodatne opcije, bit će potrebno platiti više novca.

Osim navedenog, ovo računalo dolazi i sa zanimljivom opcijom SRS Premium Sound koja omogućava da s ovim računarom povežete mp3 player i na njemu slušate muziku – bez paljenja računara.

 

PCchip/Informer.ba