Techno

Sharkoon Vaya Value Edition

Sharkoon je proširio ponudu kućišta s novim modelom Vaya Value Edition, dostupnim u dvije kombinacije boja. Kućište već na prvi pogled otkriva kako Sharkoon s ovim rješenjem cilja na korisnike koji vole biti viđeni i ponosno isticati ugrađeni hardver – klasična crna boja dolazi u kombinaciji s crveno osvijetljenim prednjim ventilatorom, a u ponudi je i bijela verzija s plavim ventilatorom.

Oba modela imaju i prozirnu bočnu stranicu. Što se tiče opreme, Vaya Value Edition ima mjesta za četiri 5,25-inčna pogona, ukupno pet 3,5-inčnih diskova te do sedam kartica na matičnoj ploči. Napajanje je smješteno u donjem dijelu, a uz navedene 120-milimetarske ventilatore moguća je i ugradnja dodatnih 80-, 92- i 120-milimetarskih verzija na zadnju stranicu za ispuh zraka iz kućišta.

Tu su još i otvori za ugradnju vodenog hlađenja, podrška za menadžment kabela, otvor za jednostavniju ugradnju CPU hladnjaka te sustav montaže diskova bez potrebe za alatom. Prednja stranica nudi i klasične audio konektore te USB 2.0 i 3.0 priključke, a preporučena cijena kućišta iznosi 39,90 eura.

 

Avaz/Informer.ba