Techno Video

VIDEO/ Uz pomoć aplikacije za iPhone korisnici se pretvaraju u režisera

Nova aplikacija za iPhone oduševiće svakoga ko misli da mu je okruženje previše ’obično’ i dosadno, ko poželi da nešto digne u vazduh i igra se filmskih scena.

Radi se o ’Action Movie FX’, koji će ubaciti specijalne efekte na snimak koji napravite na svom iPhonu. Za aplikaciju je zaslužena producentska kompanija ’Bad Robot Interactive’, koja stoji iza filmova kao što su ’Star Trek’, ’Super 8’ i ’Mission Impossible 3’. Besplatna aplikacija ima dva specijalna efekta – napad projektilom i saobraćajne nezgode, a rezultati su spektakularni, piše Srbijanet.

Po riječima onih koji su efekte upotrebili, oni izgledaju zaista profesionalno i kada ih upotrijebite na snimku koji ste već napravili, iznenadiće vas ubijedljivost aplikacije. Osim dramatičnih scena, poput eksplozije poslije koje dijelovi automobila lete pravo u kameru, sve je propraćeno zvučnim efektima tipičnim za akcione filmove. Za manju nadoknadu, mogu se doplatiti posebni efekti, poput helikoptera koji pada sa neba.

Za sada su korisnici telefona prezadovoljni novom aplikacijom, i na internetu ostavljaju komentare koji pokazuju da im se jako dopada pretvaranje da su režiseri.

 

Informer.ba