BiH Izdvojeno Vijesti

Almir Čehajić Batko hitno prebačen u Beč gdje će biti operisan tokom večeri

Almir Čehajić Batko neće biti operisan u Zagrebu gdje je bilo prvobitno i planirano. Naime ljekari zbog tehničkih problema u radu lasera nisu u mogućnosti izvesti operativni zahvat.

Trenutno je u toku njegov otpust iz KBC Rebro, pri čemu treba istaći napore koje je u smislu obezbjeđenja potrebne dokumentacije i svake druge pomoći Batku, poduzela zastupnica u hrvatskom Saboru, Željka Antunović.

Batko će danas avionom biti transportovan u Beč, gdje će u dogovoru sa austrijskim ljekarima biti u toku večeri podvrgnut hitnoj operaciji bubrega . Batkovo zdravstveno stanje je uprkos povišenoj temperaturi, zadovoljavajuće.

Batko je danas primio brojne SMS poruke, sa željama za što skorije ozdravljenje, koje su između ostalih poslali Željko Komšić, Duška Jurišić, Hanka Paldum, Šerif Konjević i druge poznate ličnosti iz javnog života BiH.

 

Kameleon.ba/Informer.ba

 

 

5 Comments

Click here to post a comment
  • DRAGI NASBATKO!!!OD SRCA TI ZELIM SVJETLA OBRAZA DA NAM SE STO PRIJE VRATIS I DA SVE BUDE U REDU ,AKO JE IKO U OVOJ BIH ZASLUZIO DA MU INJI NAROD POZELO SVO DOBRO ZA OZDRAVLJENJE TO SI TI NAS BATKO .ZATO JE UZ TEBE STOTINE POSTENIH HILJADA SRCA KOJE KUCA ZELECI TI BRZ OPORAVAK …SAD I TI JOS DA NAM SE RAZBOLIS ETO DJABA NAM TAMAN I DA SE UJEDINE SVI KAD MI SAMO TEBI I NIKOM DRUGOM NEVJERUJEMO NI JEDNU KOJU IZGOVORE ..DA NE DUZIM OD SRCA ZALIM TI BRZ OPORAVAK.U IME MOJE I GRUPE LJUBITELJA LJUBIMACA JECARECA KAD SI JEDNE ZIME REKAO POCETAK EMISIJE ;ajutros mi je umrla REA pulica 13 g. samnom ……E MOJ BATKO I GDJE COVJEKU UZ KOJEG JUTRA OCEKUJEMO ILI SAD I OVE HRABRE LJUDE DA SE NE POZELI NAJJJVECA SRECA DA OZDRAVIS .LICNO OD SEBE DA JE JETRA ILI KOJI ORGAN DOSLA BI DA PODJELIMO ALI I MOJI BUBREZI NISU U REDU ALI ZASAD MIRUJU INACE NIJE PRO FORME ALI STALA BIH U RED DA TI AKO VALJA DAM SVOJ BUBREG ALI NAZALOST MOGU IZ DNA SRCA KAO KOKUZ CISTA OBRAZA RECI ”OZDRAVI RADI SEBE ALI I RADI NAS”KOJI TE TOLIKO VOLIMO DA SE OD LJUBAVI OZDRAVLJA TI NEBI NIKAD SE U ZIVOTU RAZBOLIO !!!!!volimo te batko svih nacija i da ti kazem u povj. eto ovi se slozili pa sad sijeg jos da padne od cuda a tebi svi pozdravi i cestitke za ozdravljenje i nedaj se ljudino i care nas vole te tvoji kokuzi MIRA BJELAJAC=BANJALUKA

  • Da li neko moze da mi kaže informaciju kako mu se može pomoci da li doniranjem bubrega cega molim duge da mi odgovre kome se treba obratit za pomoc Batku…

  • Velikome humanisti-humana podrška i iskren pozdrav!!!!S R E T N OOOOOOOOOOO!!!