Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Andrej Nikolaidis: I dalje mislim da bi bio civilizacijski iskorak da je aktiviran eksploziv u dvorani Borik

Savjetnik predsjednika Skupštine Crne Gore Andrej Nikolaidis rekao je da ni nakon burnih reagovanja ne bi ništa promijenio u odnosu na ono što je napisao u autorskom tekstu “Šminkanje političkog monstruma”.

Vlada Srbije uputila je protestnu notu crnogorskom Ministarstvu vanjskih poslova povodom Nikolaidisovog teksta u kome je naveo da bi bio civilizacijski iskorak da je aktiviran eksploziv u dvorani “Borik” u Banjaluci, gdje se proslavljalo 20 godina postojanja Republike Srpske.

Bio bih mrtav kao pisac onog momenta kada bih se slomio pod ovim pritiscima, a to je gore nego da budem istinski mrtav“, rekao je Nikolaidis.

Govoreći o demaršu Srbije, Nikolaidis je rekao da je od “strane nekoga dugo praćen i da je ovo brižljivo pripremano“. “Takođe mi govori ko je bio zadužen za mene, budući da su oni koji su bili okidači za sve ovo nastupili javno i tu su iz Crne Gore“, rekao je Nikolaidis.

On kaže da predsjednik crnogorske Skupštine Ranko Krivokapić nije imao uvid u tekst prije objave. “To je strahovito uvredljivo da neko može pomisliti da bih ja sjeo da pišem nešto što mi je neko naručio“, rekao je Nikolaidis za crnogorske Vijesti.

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore saopštilo je da stavovi Nikolaidisa izneseni u njegovom autorskom tekstu, ni u kom vidu ne odražavaju zvanične stavove Crne Gore.

Povodom obilježavanja 20. godišnjice Republike Srpske, Nikolaidis je objavio autorski tekst u kome kaže da je “zažalio zbog toga što Božidar Stanišljević nije upotrebio oružje pronađeno u sportskoj hali `Borik`“.

Ovdje možete pročitati tekst ”Šminkanje političkog monstruma”

 

Informer.ba

1 Comment

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • Naravno da bi bio, s obzirom da su sve sami mračnjaci koji na sve načine ruše i ubijaju našu jedinu Domovinu RBiH i njene normalne, utemeljene državljane!! Svi ovi dejtonci, političke siledžije, izdajnici i drugi genocidaši iz agresorske Srbije, zapadne hercegovine i pokvarene Evrope, moraju nestati iz Bosne, ovako ili onako, samo neka nestanu jer nam je muka od njih, svih..!! Andrej, svaka čast.!!