Crna hronika Vijesti

Banjaluka: Maloljetnici izvršili polno nasilje nad djecom

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka podnijeli su danas nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv dva maloljetnika od 14 i 15 godina iz Banjaluke za počinjena krivična djela polno nasilje nad djetetom i nasilničko ponašanje.

Kako je Srni rečeno u policiji RS, ova krivična djela izvršena su na štetu djece dobi do 14 godina. Nakon kriminalističke obrade CJB Banjaluka maloljetnici su pušteni na slobodu.

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali N.R. /18/  iz Banjaluke zbog sumnje da je sredinom ovog mjeseca na području grada izvršio dva krivična djela teške krađe otimanja torbice i provale u kiosk.

To  lice se sumnjiči da je 14. decembra u popodnevnim časovima od sugrađanke oteo novčanik i pobjegao u nepoznatom pravcu, te da je dva dana kasnije provalio u kiosk u centru Banjaluke iz kojeg je odnio određenu količinu robe.

Nad licem N.R. izvršena je kriminalistička obrada, a protiv njega nadležnom okružnom tužilaštvu pripadnici CJB Banjaluka će podnijeti izvještaj za počinjena krivična djela.

 

Srna/Informer.ba