Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

Banjaluka: Pretučeni inspektor za narkotike i njegovi prijatelji

Policija je u subotu iza ponoći privela Banjalučane Mladena Pajića (23) i Dženneta Hajdarpašića (18) nakon tuče s inspektorom za narkotike CJB Banjaluka i njegovim prijateljima, a čije imena nisu otkrivena, ispred lokala “Del Kapo”, potvrđeno je danas “Nezavisnim” u policiji.

O kakvoj tuči se radilo govori i podatak da se u prvi mah pretpostavljalo da je jedan od povrijeđenih iz društva inspektora životno ugrožen, međutim ispostavilo se da su u pitanju ipak teže posjekotine.

Nakon privođenja, osumnjičeni su sprovedeni na kriminalističku obradu, poslije koje su pušteni na slobodu.

Tačne okolnosti i motiv kafanskog obračuna u užem centru Banjaluke, u nedjelju nismo mogli saznati.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci naredio je sprovođenje detaljne istraga kako bi bile utvrđene tačne okolnosti koje su dovele do krvave tuče.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi ispričao je da se incident dogodio u subotu oko dva časa iza ponoći u bašti lokala, a ujedno potvrdio da su u tučnjavi s jedne strane učestvovali Pajić i Hajdarpašić, a sa druge trojica.

“Pajić je odranije poznat policiji, Hajdarpašić je sin vlasnika restorana ‘Slap’ u Karanovcu, kod Banjaluke, dok su sa druge strane bili inspektor za narkotike CJB Banjaluka, te dvije osobe koje su završile policijsku akademiju, ali nisu zaposlene u MUP-u RS”, pojasnio je izvor blizak istrazi.

U ovoj tučnjavi su, kako saznajemo, deblji kraj izvukli policijski službenici, koji su zadobili veći broj modrica i posjekotina, dok je inspektoru za narkotike, prema nepotvrđenim informacijama, flašom rasječeno lice.

Lokal “Del Kapo” je do danas bio poprište više obračuna i tuča između “žestokih” banjalučkih momaka, a privedeni Pajić je u ranijem periodu, prema policijskoj evidenciji, takođe učestvovao u više tuča u raznim dijelovima grada.

Mladen Pajić je u aprilu ove godine u tuči ispred lokala “Venecija” zadobio teške povrede glave, nakon što ga je istukao radnik obezbjeđenja Goran Džajić (38).

Pajić je u septembru 2009. godine izboden u tuči ispred lokala “Flamengo” u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, a za ovaj napad policija je osumnjičila Slobodana Gakovića (30).

 

Nezavisne/Informer.ba