Svijet Udarno Vijesti

Berlusconi opet u seks skandalu: Misteriozna Crnogorka ucjenjuje talijanskog premijera!

Imane Fadil ima 27 godina i u Italiju je došla iz Maroka. Ona je samo jedna od desetaka, vjerojatno i stotina, djevojaka koje su sudjelovale na “bunga bunga” tulumima Silvija Berlusconija, orgijama zbog kojih se talijanski premijer našao u centru ogromnog seks skandala.

Fadil je o zbivanjima na Berlusconijevim zabavama, na kojima su je u više navrata plaćali kovertama u kojima je bilo dvije hiljade eura, razgovarala s milanskim tužiteljima. Detalje njenog iskaza objavio je dnevni list La Repubblica. Pa je tako između ostalog prepričala kako je Berlusconi uživao u uslugama prostitutki odjevnih u časne sestre, a prisjetila se i detalja s jedne zabave na kojoj je Berlusconi bio jako umoran pa je usred orgije odlučio – odrijemati.

No, najzanimljiviji dio njenog iskaza odnosi se na misterioznu Katarinu iz Crne Gore, djevojku koja je navodno ludo zaljubljena u Berlusconija i koja se praktično uselila u njegovu vilu u Arcoreu kraj Milana. Katarina navodno ima i sestru blizanku, kao i stariju sestru koja, prema iskazu koji je dala Fadil, posjeduje informacije kojima Berlusconija “drži u šaci”, prenosi Index.

Djevojka iz Crne Gore od Berlusconija je navodno iznudila ogromne svote novca. Prema nekim informacijama talijanskih medija, radi se o najmanje 750.000 eura. Pritom je sarađivala s izvjesnim Valterom Lavitolom, mutnim poduzetnikom koji je svojevremeno dovodio Berlusconiju escort dame na njegove zabave, a zatim ga počeo ucjenjivati prijetnjama da će premijerove aktivnosti otkriti medijima, što mu je Katarinina sestra navodno olakšala nabavivši dokaze u vidu foto i video materijala.

 

Informer.ba