BiH

Prijavi se na besplatnu radionicu ”Soft Skills Academy Sarajevo”

Odgajani kroz citius, altius, fortius (lat. brže, više, jače) u okruženju koje ne prašta pozitivne početne uvjete, a još manje uspješne krajnje ciljeve, spremni na borbu znanjem i vještinama, s ponosom vam predstavljamo čisto organski proizvod domaćeg porijekla, Soft Skills Academy Sarajevo. Ukoliko i vi vjerujete u nadmoć djela prema riječima, želite proširiti svoje vidike, unaprijediti neformalne vještine ili naprosto steći nova prijateljstva, SSA Sarajevo je pravo rješenje za vas.

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Od samih početaka, primarni fokus ove radionice predstavljaju  soft skills treninzi odnosno treninzi tzv. mekih vještina kao što su rad u timu, prezentacijske i komunikacijske vještine, poslovna komunikacija, vremensko planiranje, upravljanje projektima, rješavanje konflikata i liderstvo, na čijem razvoju studenti inače nemaju priliku da rade, jer iste premašuju okvire postojećeg obrazovnog sistema.

Nakon što su se prethodne radionice pokazale kao izuzetno uspješne i imale značajan odziv među studentima, Udruženje studenata elektrotehnike, Lokalni komitet Sarajevo odlučilo je da organizuje petu po redu Soft Skills Academy Sarajevo  koja će se održati od 10. do 12. marta 2017. godine.

Pravo učešća ostvaruju studenti svih fakulteta u Sarajevu koji će imati priliku steći i unaprijediti svoje sposobnosti te istovremeno vršiti i međusobnu razmjenu iskustava. Prijaviti se možete putem web stranice http://www.softskillsacademy.ba/prijava.php , a prijave su otvorene do 23. februara 2017. godine.

Želja za usavršavanjem i unapređivanjem znanja, kako kroz formalno, tako i neformalno obrazovanje je ono što pojedinca odvaja od mase i pruža mu prednost nad konkurencijom pri zapošljavanju. Upravo je to ono što Soft Skills Academy Sarajevo omogućava svojim učesnicima.

Više informacija o samom projektu i novostima možete pronaći na web stranici www.softskillsacademy.ba, kao i na Facebook stranici  Soft Skills Academy Sarajevo.

Prijavi se i #Budikorakispred !