Region Udarno Vijesti

Bivšem nogometašu Želje Predragu Šimiću kaznena prijava zbog krađe LCD televizora u tržnom centru u Splitu

Splitska policija je protiv nogometaša RNK Split Predraga Šimića (32) podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog krađe. Sumnjiče ga kako je 11. novembra u jutarnjim satima na oglasno-izložbenom prostoru H1 Telekoma ukrao LCD televizor vrijedan 3,500 KM u prodajnom centru Joker u Splitu.

Predrag tvrdi da je sve bio samo nesporazum. Sreo je muškarca koji mu se činio poznat od ranije. Stajao je na izložbenom prostoru H1 Telekoma, a u razgovoru mu je spomenuo kako razgleda televizore jer namjerava kupiti novi. Muškarac mu je rekao da ne kupuje televizor, već da pričeka par sati, da se završi promotivna akcija, te da će mu jednoga s otpisa prodati jeftinije.

” Bio sam naivan, žrtva perfidne prevare i to ću dokazati “– kazao je Šimić, koji je prevarantu dao 1.500 kuna i uzeo televizor kad su djelatnici spakirali stvari na štandu.

” Dogovorili smo se da će mi on račun i garanciju dati dan kasnije, kad mu predam ostatak novca.”

Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako Šimić šeta prodajnim centrom s televizorom u jednoj, te kćerkom od 2.5 godine u drugoj ruci. Dok je čekao suprugu da dođe po njih, još je i kavu popio.

” Policajcima je odmah bilo jasno da nisam lopov, kazali su mi da se vidi po snimci da ne bježim… Najgore od svega je što je taj prevarant dobro znao šta radi, njega se ne vidi na nadzornim kamerama, stalno je ili okrenut leđima ili iza stuba.”

Šimić se nada kako će istina ipak izaći na vidjelo.

” Televizor sam odmah vratio, tako da je jedina šteta prouzročena meni. Bio sam naivan i to sam skupo platio, no vjerujem da ću ja tog prevaranta sresti negdje, pa nije Split New York da čovjek može propasti u zemlju.”

U klubu vjeruju Šimiću, za koga su svi spremni staviti ¨ruku u vatru¨ da je dobar momak s konim nikad nije bilo problema.

 

24sata.hr/Informer.ba