Svijet Udarno Vijesti

FOTO: Četiri bogata Rusa brutalno silovala kolegicu i sve snimili!

Četiri bogata Rusa, mlađih godina, 21. januara ove godine u Londonu silovala su svoju kolegicu sa elitnog privatnog fakulteta nakon što su joj u piće ubacili drogu.

Cijeli gnusni čin su snimili mobitelima, a neko vrijeme prije toga hvalili su se svojim paklenim planom, piše Daily Mail.

Porota je svu četvoricu proglasila krivima.

Akteri ovog zločina, Oleg Ivanov (23), Norair Davtjan (22), Armen Simonjan (19) i Gregorij Melnikov (23), svoj su “pakleni plan” proveli u djelo na zabavi koju je jedan od njih priredio u svom domu u Londonu.

Iako ne postoji konkretan dokaz da su joj u piće ubacili drogu, djevojka je na suđenju ispričala kako je osjećala “vrtoglavicu i pospanost”. Nakon toga joj je pozlilo te je zaspala.
Kada se probudila na sebi je ugledala muškarca, ali se nije mogla pomaknuti niti govoriti, ispričala je poroti.

“Htjela sam da prestane, no nisam se mogla razbuditi, ali sam bila svjesna svega. Nisam mogla ustati niti vrištati i moliti za pomoć”, ispričala je djevojka.

Jedan od silovatelja navodno se sažalio nad djevojkom kad je vidio da plače, no ipak joj nije pružio pomoć niti je pokušao zaustaviti svoje prijatelje nakon što su mu rekli da se “smiri”.

Kad su završili zaprijetili su joj da nikome ne priča o tome što se dogodilo, no ona ih, srećom, nije poslušala te je odmah otišla na policiju, prenosi Dnevni avaz.

Oleg Ivanov

Norair Davtjan

Armen Simonjan

 

Informer.ba