Svijet Udarno Vijesti

Bojovića odala ljubavna pisma ženi

Luku Bojovića (39), jednog od najtraženijih srpskih kriminalaca, odala je ljubav prema supruzi Barbari, s kojom ima troje maljoletne djece i bez koje nije mogao da živi, piše španski dnevnik “ABC”.

Ovaj dnevnik napominje da je Bojović, koji je uhapšen prije 11 dana u Valensiji, bio spreman da suprugu prati i živi gdje god bi ona poželjela, a o njihovoj ljubavi svijedoči i nekoliko ljubavnih pisama sa probodenim srcima koje mu je Barbara slala, a koje su nađeni u stanu u kome su bili i oružje i više od pola miliona eura zarađenih, kako se sumnja, od prodaje droge.
Španski dnevnik Barbaru opisuje kao prelijepu ženu duge tamne kose, za koju komšije tvrde da je dobra domaćica i majka za koju niko ne bi rekao da je žena kriminalca. Svaki dan je vodila djecu u školu i pratila ih na tenis, plivanje i fudbal, gde su imali svoje privatne trenere.

Ovaj dnevnik navodi da je dan pre hapšenja Mijanović doputovao u Las Palmas i od tada je praćen, a da bi zavarao policiju mijenjao je taksi vozila.

Španska policija je međutim dobila informaciju da treba u restoranu u centru Valensije da se sastane sa trojicom muškaraca među kojima je Bojović.

Inspektori su opkolili restoran, sačekali da ručaju, a zatim prišli stolu.
Mi smo policajci, spremite dokumenta” – rekao je policajac u civilu koji je prišao njihovom stolu.
Bojović je upitao “zašto mi, zato što smo stranci”.
Nismo počinili nikakav zločin” – rekao je Luka, ustao je i nastavio da govori na srpskom.
Policajci su ga upitali ima li da plati račun, na šta je odgovorio “naravno” i ostavio 300 eura. Sa Bojovićem su uhapšeni Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić – Zenica i Mijanović.

Mediji napominju da je njihov devetogodišnji sin imao otvoren bankarski račun na svoje pravo ime i da je pohađao najelitniju školu. Bojović je suprugu i djecu, o kojima je inače brinuo njegov kum Vladimir Mijanović Zuba, viđao o vikendima i praznicima.

 

Informer.ba