Crna hronika Vijesti

Brčko: Uhapšena kradljivica

Jučer oko 16,35 sati građanin Brčkog prijavio je Policiji da mu je iz kuće, od strane nepoznatog izvršitelja ili više njih, otuđen novčanik u kojem se nalazila veća količina novca (eura i konvertibilnih marka).

Tijekom istrage policijski djelatnici su prikupili informacije da je navedeno kazneno djelo počinila ženska osoba s inicijalima N.O.(28) iz Brčkog, koja je neopaženo ušla u kuću i izvršila kazneno djelo.

Ista je danas lišena slobode, te će uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu ‘teška krađa‘ biti predana Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH na dalje procesuiranje, priopćeno je iz brčanske Policije.

U priopćenju stoji da je Policija Brčko distrikta BiH protiv imenovane i ranije podnosila izvješća o počinjenim kaznenim djelima “krađe“, gdje je kroz istražne radnje utvrđivano da je ista boraveći u javnim ustanovama, koristila nepažnju drugih osoba, otuđivala ženske torbice, lisnice, mobilne telefone i slično, a u privatnim objektima lažno se predstavljala i iskorištavala bespomoćnost i slabu pokretljivost osoba, te otuđivala novac, zlatni nakit i sl.

 

Fena/Informer.ba