Svijet Udarno Vijesti

Čudo u Saudijskoj Arabiji: Djevojčica postala dječak

Uhud, 13-godišnjakinja iz Saudijske Arabije, sedam dana je osjećala grčeve u predjelu trbuha. Kad je bol nestala razvili su se muški organi, tvrdi njezin zapanjeni otac

 ‘Nisam mogao vjerovati kada sam to vidio. U samo sedam dana moja kćer je postala – moj sin!’, ispričao je Ahmed Hassan Mousa iz grada Khamis Mushaita u Saudijskoj Arabiji.

‘Već ranije smo primijetili da Uhud baš i nema ženske grudi a kada su počeli grčevi u trbuhu doktori su nam rekli da nema matericu. Nekoliko dana kasnije kazali su nam kako su se pojavili muški spolni organi’.

Mousa kaže kako se Uhud sada zove Muad i premješten je u školu za dječake. ‘Njezini učitelji u školi za djevojke su mi mnogo puta rekli da je vrlo pametna, ali neposlušna. Ovo ih je jako iznenadilo’.

‘Neki ljudi u komšiluku su mi i ranije govorili da se ponaša kao dječak. Ja sam primijetio da se uvijek igra s braćom, a ne sestrama’, ispričao je otac i dodao kako je Muad već prijavljen u svim nadležnim institucijama, piše Emirates 24/7, prenosi Depo.

 

Informer.ba