Region Udarno Vijesti

Ceca negirala krivicu, a zatim joj pozlilo

Pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca, na početku suđenja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, negirala je krivicu za nasilničko ponašanje prema direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću.

Ražnatović i njen zet Predrag Ocokoljić terete se da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK “Mladi proleter”, grubo vrijeđali, a potom lakše povrijedili Olarevića.

Poznata pjevačica je ostala pri ranije datom iskazu istražnom sudiji u kojem je negirala krivicu, a danas je ponovila da je FK “Mladi proleter” željela da preuzme na civilizovan način, a da je, kako je navela, Olarević prijetio njoj.

“Za preuzimanje kluba imala sam rješenje Ministarstva sporta, ali Olarević je počeo da me vrijeđa. On je krenuo da se fizički razračuna sa mnom, ali to je spriječio moj zet koji je stao između nas”, rekla je Ražnatović i dodala da nije bilo razmjene udaraca, već da su nakon ovog incidenta ona i Ocokoljić otišli.

Pjevačici je tokom obraćanja sudu pozililo, pa je zamolila za kratku pauzu kako bi popila čašu vode.

Suđenje u Prvom osnovnom sudu počelo je danas iz trećeg pokušaja, jer je prethodno bilo odloženo pošto je Ocokoljiću tog dana uručena optužnica, a prvi termin je propao jer ni pjevačica ni njen zet nisu bili uredno pozvani.

Prema navodima optužnice, Ražnatović i njen zet došli su do upravne zgrade kluba i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, pjevačica je počela da ga vrijeđa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima, nakon čega ga je Ocokoljić udario pesnicom u lice.

Olarević je protiv Cece i Ocokoljića podnio, pa povukao krivičnu prijavu zbog napada, ali je tužilaštvo odlučilo da ih krivično goni.

Ceca na suđenje dolazi iz kućnog zatvora, gdje služi kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dijela novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove dok je bila njegov predsjednik 2000. godine.

Preko elektronske narukvice koju ima na nozi, pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, vrše kontrolu da li Ražnatović poštuje zabranu napuštanja kuće elektronskim monitoringom.

 

Srna/Informer.ba