Crna hronika Vijesti

Čedomir Spasojević i Šaćir Mujić pronađeni mrtvi u Zvorniku

Čedomir Spasojević (78) pronađen je mrtav u stambenoj zgradi u Zvorniku, dok je u zvorničkom naselju Fetija u porodičnoj kući pronađeno tijelo Šaćira Mujića (64) iz Zvornika, potvrđeno je danas Srni u Stanici javne bezbjednosti Zvornik.

Uviđaje je izvršila policija u prisustvu ljekara Doma zdravlja Zvornik i tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Dežurni ljekari Doma zdravlja konstatovali su u odvojenim pregledima da je smrt i kod Spasojevića i kod Mujića bila prirodna, bez tragova nasilja.

Spasojevićevo  tijelo u stanu na četvrtom spratu se, prema procjeni, nalazilo deset dana, dok je konstatovano da je Mujić bio mrtav u kući oko dva dana.

Porodica Spasojevića, koja živi u Subotici, obaviještena je o ovom slučaju i, uz konsultacije sa dežurnim ljekarom i tužiocem, nije tražila da se izvrši obdukcija tijela.

O smrti Mujića policija je obavijestila i njegovu sestru, koja živi u Tuzli. Ni ona nije tražila da bude obavljena obdukcija.

Policiji su ovi slučajevi prijavljeni u petak, 25. novembra.

Prijatelji Mujića su posumnjali da mu se nešto dogodilo, jer dva dana nije dolazio u omiljeni restoran na kafu, dok je smrt Spasojevića prijavio njegov poznanik Joco Kovačević iz Borine u opštini Mali Zvornik.

 

Srna/Informer.ba