Region Udarno Vijesti

Četiri mladića poginula noćas u udesu, jedini preživjeli tek jutros izašao iz kanala

Četvorica ljudi su poginula, a jedan je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Negotina, rečeno je danas u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Na putu između sela Brusnik i Klenovac u opštini poginuli su Ž.S. (23), S.S. (26), D.L. (31) i L.S. (34), svi iz sela Brusnik.

Prema saznanjima policije, automobil marke “micubiši lanser” prošle noći sletio je s puta i upao u kanal dubok oko deset metara. Nesreća se desila rano jutros. Policajci su morali da isjeku krov automobila da bi izvukli tijela.

Preživjeli M.Ž. (28), vozač, je tek jutros oko devet uspeo da izađe iz kanala i da zatraži pomoć, skoro sedam časova poslije nesreće. On je u zaječarskoj bolnici na Odeljenju intenzivne njege i njegov život nije u opasnosti.

Prema riječima preživjelog, mladići su pošli iz sela Brusnik, gde su bili na slavi, u susjedno selo na igranku.

Komandir sabraćajne policije Darko Stoiljković rekao je novinarima da je ta saobraćajna nesreća prijavljena danas oko deset sati i da
su na licu mijesta zatekli četiri tijela.

Uviđaj je izvršio istražni sudija osnovnog suda u Zaječaru. Iako uzrok nesreće još nije zvanično saopšten, okupljeni miještani su rekli da je na slavlju sa koga su krenuli nastradali mladići bilo dosta alkohola.

 

Blic/Informer.ba