Crna hronika Vijesti

CJB Bijeljina: Mladić povrijeđen na fudbalskoj utakmici

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina u protekla 24 časa dogodilo se pet krivičnih djela, dva u Bijeljini i po jedno u Dvorovima, Srebrenici i Zvorniku – rekao je Srni dežurni operativni u bijeljinskoj policiji.

Policiji je sinoć u 20.30 prijavljen jedan slučaj nasilja u porodici u Bijeljini, ali dežurni operativni nije saopštio više pojedinosti o ovom slučaju.

Mladić čiji su inicijali Đ.G. lakše je povrijeđen kada ga je u toku fudbalske utakmice na igralištu Poljoprivredne škole fizički napao P.S. Policija je izašla na lice mjesta, ali nije bilo privođenja. Okružnom tužilaštvu u Bijeljini biće proslijeđen izvještaj o ovom krivičnom djelu.

U Dvorovima je juče ujutru oko 4.00 časa bačena bomba na veleprodajni objekat “Old gold komerc”, od čije detonacije je oštećena fasada i polupana stakla na stolariji zgrade. Policija i dežurni tužilac su obavili uviđaj. Istraga je u toku.

U Srebrenici je evidentirano jedno krivično djelo teška krađa. Riječ je o provali u stacionar Guber banje iz koje su nepoznta lica odnijela četiri radijatora i električne kablove. U Zvorniku je evidentirana jedna krađa.

Javni red i mir narušeni su sedam puta i to u Bijeljini dva puta, a u Vlasenici, Ugljeviku, Janji, Bratuncu i Srebrenici po jednom.

U protekla 24 časa na području koje pokriva ovaj centar dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. Svih pet saobraćajnih nezgoda dogodilo se u Bijeljini i to četiri sa manjom materijalnom štetom i jedna u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

 

Srna/Informer.ba