Crna hronika Vijesti

CJB Istočno Sarajevo: Ranjen jer je tražio svoj novac

Lice čiji su inicijali D.Z. pucao je u svojoj kući u Istočnoj Ilidži na muškarca M.Z. i tom prilikom ga ranio u debelo meso, nakon čega je pobjegao.

Incident se dogodio sinoć oko 20.00 časova, nakon što je M.Z, zajedno sa nevjenčanom suprugom čiji su inicijali S.P. došao kod D.Z. i tražio mu novac koji mu je prethodno posudio, nakon čega je D.Z. iz pištolja ispalio tri metka, od kojih je jedan ranio M.Z.

Povrijeđeni je vozilom kojim je i došao sa suprugom prevezen u Centar urgentne medicine Koševo gdje je zbog povreda zadržan na liječenju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednost Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca obavljen je uviđaj, te na licu mjesta pronađena poluautomatska puška u kojoj se nalazilo osam metaka u spremniku i metak u cijevi, tri čahure koje su pronađene na podu u dnevnom boravku, elektroomamljivač i nož.

Uviđajem su konstatovana i oštećenja prozorskog stakla nastala od dejstva projektila vatrenog oružja, te tragovi crvene boje na makadamskom putu ispred kuće iz koje je pucano.

Za D.Z, koji trenutno nije dostupan organima gonjenja, raspisana je potraga.

 

Srna/Informer.ba