Crna hronika Vijesti

Deset povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u Srebreniku

Desetero ljudi povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Tuzla – Orašje u mjestu Srebrenik, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 22.55 sati, učestvovala su vozila “reno 206”, “folksvagen” kombi i “reno tvingo”.

Povrijeđeni su vozač “pežoa 206” A.Dž. (22) i njegov suvozač S.H. (19), oba iz Srebrenika, koji su zadržani na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

I vozač “folksvagen” kombija R.A. (39) iz Tinje kod Srebrenika zadržan je na liječenju u UKC Tuzla, dok su saputnici iz njegovog vozila E.A. (18) iz Tinje i V.A. (32) iz Zvornika zadobili lakše povrede.

O težini povreda ostalih saputnika u kombiju F.S. (29) iz Ilijaša, E.M. (22) iz Banovića i S.B. (22) iz Živinica ljekari Službe hitne medicinske pomoći Srebrenik nisu se izjasnili.

Ljekari hitne pomoći nisu se izjasnili ni o težini povreda za vozača K.B. (27) iz Vinkovaca, koja je vozila “reno tvingo”, kao ni za saputnika u njenom vozilu V.A. (27) iz Vinkovaca.

Policija iz Srebrenika izvršila je uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode, o kojoj je obaviješten i kantonalni tužilac.

 

Srna/Informer.ba