Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

Dobrinjska koljačica zaklala fotografa tokom perverzija

Dana Škrbo (30), za sada jedina zvanično osumnjičena za ubistvo Mustafe Bukvića (67) tereti se za ubistvo na naročito podmukao način.

Dnevni avaz pozivajući se na svoje istražiteljske izvore piše da je Bukvić pronađen nag u ležećem položaju na stomaku, prerezanog vrata u lokvi krvi, te da je Dana Škrbo priznala da joj je Bukvić uplaćivao penziono i invaldisko osiguranje, a da je zauzvrat od nje dobivao seks!

Zvala ga je svojim mecenom, a to je jedna vrsta finansijskog pokrovitelja za umjetnike. Zločinka i žrtva, prema najnovijim saznanjima, uživali su u poremećenim seksualnim igricama u njegovoj fotografskoj radnji. Jedna od takvih bahanalija otela se kontroli, nakon čega je fotograf platio glavom.

Iako su prve informacije ukazivale da je Bukvić zaklan nožem, naknadnom istragom utvrđeno je da ga je Škrba zaklala skalpelom koji je našla u radnji.

Škrbina odbrana nakon saslušanja u Tužilaštvu zatražila je da se uradi njen ljekarski pregled kako bi se utvrdilo ima li povrede po tijelu.

Prema nezvaničnim saznanjima istog lista Bukvić nije mogao postići erekciju, zbog čega je Dani pružao oralno zadovoljstvo.  Navodno, nije mogao postići erekciju te zadovoljiti mnogo mlađu ženu od sebe te je, isfrustriran time, udario Danu, koja ga je nakon toga zaklala.

Ubistvo se dogodilo tokom izvođenja seksualnih perverzija koje su izmakle kontroli, a žrtva je bila, u trenutku ubistva u nemoćnom položaju, piše Dnevni avaz.

Mučna scena rekonstrukcije zločina podsjeća na odnos jedne vrste insekta pod nazivom bogomoljka u kojem nakon parenja ženka mužjaku odgriza glavu.

Informacije koje dobivaju istražitelji, bukvalno, lede krv u žilama te podsjećaju na najmračnije filmove strave i užasa.

To što policija, za sada, zvanično ne tereti Daninog nevjenčanog supruga, dokazanog serijskog ubicu Elvira Koraća, dosta je čudno, kao i to što MUP i dalje ne izlazi ni s kakvim saopćenjima u javnost. Podsjetimo, Korać je jednoj osobi nakon zločina poslao SMS u kojem kaže: “Zaklao sam ga, je… mi je ženu, slikao ju je golu, slikao mi je i dijete”.

Prema svemu sudeći, indolentnost policijskih zvaničnika ide u prilog Daninom zločinačkom partneru koji, kako smo razumjeli, na Psihijatrijsku kliniku dolazi i odlazi kada hoće. Podsjećamo, radi se o čovjeku koji je brutalno ubio svoju kompletnu porodicu u porodičnoj kući u Vogošći.

Svog oca Izeta pred rat je “prekopao” krampom pijanog u krevetu, a krajem 1993. ubio je iz pištolja majku Fatimu i sestru Elviru, sakrivši leševe u podrumu i posuvši ih krečom i granjem. Nakon pola godine njegova tadašnja nevjenčana supruga, Romkinja, sve je prijavila policiji. Kada je uhapšen, Korać je izjavljivao kako uživa ubijajući ljude, a imao je i spisak osoba koje je namjeravao, također, likvidirati.

Neki od mještana Vogošće sjećaju se, pak, kako je istraga utvrdila da mu je sestra još bila živa kada ju je posuo krečom u podrumu kuće strave i užasa u vogošćanskom naselju Barice.

Iako je Dana u pritvoru, a Korać na Psihijatriji, strah na sarajevskim ulicama ne jenjava.

 

Informer.ba

1 Comment

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • Kako su Avazovi novinari sveznalice,znaju cak da nije imao erekciju!Ubistvo je strasno,a jos strasnije je da je tako mlada i obrazovana osoba to ucinila!Ovdje nesto ne stima!