BiH Vijesti

Dodik očekuje da danas izađe iz bolnice

Predsjednik Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik izjavio je da je njegovo zdravstveno stanje dobro i da očekuje da će danas izaći iz Univerzitetsko-kliničkog centra Banjaluka.

Dodik je sinoć u telefonskom razgovoru za Radio-televiziju RS rekao da je dio obaveza juče obavio telefonskim kontaktom sa saradnicima.

On je dodao da je teško da promijeni radne navike, ali da jedan broj obaveza treba da dislocira u narednom periodu.

“U svakom slučaju u narednih nekoliko dana ću se sigurno odmoriti”
, rekaoje Dodik.

Dodik je u nedjelju poslije podne primljen u banjalučki Klinički centar, a ljekari smatraju da je riječ o iscrpljenosti organizma usljed svakodnevnih aktivnosti predsjednika Republike Srpske.

 

Srna/Informer.ba

1 Comment

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • Ne postoje bošnjaci kao narod u Bosni to je teška izmišljotina , postoji samo mali broj pravih turaka njima svaka čast a ostalo je veliki dio Srba čiji su pradjedovi primili Islam a u Hercegovini većinom katoličanstvo . Te hrvatine i dični katolici govore najčišći srpski jezik i nose srpska imena i prezimena mada se katolička crkva kroz vjekove trudi da ih odvoji od srpstva .Srbi su vjeru primali djelom zbog povlastica a djelom pod pritiskom . Neki muslimani se kao Nemanja Kusturica vraćaju izvornom pravoslavlju i srpskom narodu . To se jako dobro vidi u našim srpskim prezimenima gotovo svatko od nas ima prezimenjaka Srbina u Srbiji , a samo možda 4 do 5 % u Turskoj . Pa smo prema tome mi najbliža braća Srbi muslimanske , katoličke i pravoslavne vjere , neka nam je sretan svima suživot i mir koji nema cijenu .