BiH Izdvojeno Udarno Vijesti

Dodik osuđen na smrt!

Prema pisanju srbijanskog Kurira, Iranski agenti prijete likvidacijom Milorada Dodika  jer se protivio priznavanju Palestine. Mjere sigurnosti su podignute na najviši nivo.

Kurir tvrdi da se oko hiljadu agenata iranske obavještajne službe aktivno nalazi na teritoriji BiH sa zadatkom da na bilo koji način izvedu atentat na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a navode da su dobro informisani i izvora iz stranih obavještajnih službi.

”Mjere bezbjednosti za Dodika podignute su na najviši mogući nivo, ne samo u BiH nego svuda kuda on ide. Naravno, predsjednik se ne štiti samo fizičkim obezbjeđenjem već obavještajnim i kontraobavještajnim podacima. Dodiku je sugerisano da izbjegava putovanje helikopterom i on se pridržava toga koliko može. On je kod agenata iz Irana osuđen na smrt prije svega zbog protivljenja priznavanja Palestine” – otkriva obavještajac strane službe.

Prema tvrdnjama ovog obavještajca, oružje u sali Borik u Banjaluci pronađeno je na sam dan održavanja svečanosti, a ne dan ranije, kako su to mediji objavili.

”To je više bila prijetnja i pokušaj zastrašivanja terorista’‘ – ističe izvor Kurira i dodaje da se u BiH trenutno vodi istraga o povezanosti Božidara Stanišljevića, koji je priznao da je oružje unio u salu, sa Srpskim sokolskim društvom – nacionalistički obojenom organizacijom. Inače, Srbija je u pomoć kolegama poslala 11 specijalaca kako bi se istraga o pronađenom oružju i eventualna povezanost s teroristima što prije rasvijetlila.

Milorad Dodik juče je rekao da se osjeća potpuno bezbjedno i poslije otkrivanja naoružanja u hali Borik.

”Najvažnije je da je došlo do razotkrivanja čitave stvari, jer je činjenica da je u dvorani Borik pronađeno naoružanje. Policija je profesionalno uradila svoj dio posla, a nadležna tužilaštva treba da sprovedu dalju istragu” – rekao je Dodik.

 

Informer.ba

18 0 komentara

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • DODIK NEK UMRE JEBO VAS on ! MUSLIMANI NAPRIJED ! A TI KADRIJA NEMOJ DA TI JEBEM SVE !

  • haaaaaaaaaaaa koja glupost ovo je Dodik izmislio da moze dic jos veci halabuk na muslimane,,samo Dodik providan si previse,,ovo je jadno :/

  • ah da bash tako kraljica slazem se s tobom,sve je to Dodik isplaniro unaprijed,,daj dokaze da su ti prijetili

  • @ Edin KiiNg

    Samo smrad ljudski deli ljude po veri i naciji. Smiri živce, dobićeš tumor…

  • ja sramotno za nas zar nemora srbija imati dopust iz Sarajeva da bi poslala svoje pse da smrde po Bosni u nekakvoj istrazi koja samo na kraju znaci da se petljaju u unutrasnja posla druge drzave.dodika ako ko hoce da rokne moze ga uvjek roknut,ali nama ce nas toliko drag dodik nakraju roknut smrdljivu genocidom napravljenu tvorevinu
    ahahhaahhaahahahhaahhahahahahahahahahhahahahahaaah

  • ma ja a sto je onda srbin koji radi u dvorani priznao da je njegovo oruzje

  • Ma to boli me briga, nek ga ubiju slobodno, sto vise ja bi bila presretna, pu đubre jedno cetnicko!

  • Roknit sva tri predsednika..nezna se koji je veci lopov..unistise nam drzavu a njihova djeca,unucad,pranucad,tetke,strine,dajdze,stricevi i ostali se ubise parama,jakim poslovima,vikendicama,dobrim autima itd itd..a ti slijepi narode juris u boj za 5 maraka u dzepu i kriskom hljeba u kuci..jadan je narod koji slusa i glasa za sva ti lopova

  • Ma krepace krmak i bez terorista! Pa vidite da je sav zadrigo, bas ko …! Stici ce ga aferimi i od boga i od naroda i to vlastitoga, pravoslavaca iz bosne kojih je sve vise i vise i kojima je jasno da im je bosna domovina, a da zivota bez suzivota nema!!!

    Krepaj mrcinmo i to stoi prije!!!

  • dodik se ocito uvlaci amerikancima u dupe na racun irana a i umislja sebi da je vrijedan a u stvari ja sazaljavam osebe kao on koji se kriju kao psi koji laju ali nemaju hrabrosti da ugrizu.dodik mozete da pokupite svoje ovce iz laktasa i da idete u srbiju,tamo ce vam isplest natkurnjak i opanke po mogucnosti dobicete i frulu a mozete da pjevate USRALE SE DELIJE NASRED ZEMNLJE SRBIJE..ZIVJELA BIH

  • neznam čemu vrijeđanje i psovke ako je neko u pravu neka je to ne predstavlja problem!? ali slijedeći citat treba da pročita i dodik i da se obrati pravoj Vjeri!

    negira mnoge stvari ali nemože negirati Svoju SMRT da će mu doći u krevet jedne noći kad bude vrijeme za to i da će Dotičnompredati svoju dušu a sa sobom neće ponijeti ni djelić KRAVATE a kamoli nešto sto se zove BOSNA i HERCEGOVINA !!!! može kako hoće ali neće dokle može!?

  • zaboravio sam proslijediti ono najvažnije što treba Dodik da upražnjava a to je !

    U ime Allaha…

    “Kazuj Knjigu koja ti se objavljuje i obavljaj molitvu, molitva, zaista, odvraća od razvrata i od svega što je ružno; obavljanje molitve je najveća poslušnost! – A Allah zna šta radite.” (Kur’an, 29:45)

    ništa drugo i ništa više