BiH Izdvojeno Vijesti

Dodikov sin Igor Dodik ženi Arijanu Demirović, vatrenu navijačicu reprezentacije BiH

Sin predsjednika RS-a Milorada Dodika, Igor Dodik, nakon duže veze oženit će lijepu Arijanu Demirović iz Bihaća, kćerku Irfana Demirovića, nekadašnjeg nogometaša bihaćkog Jedinstva, piše  “Slobodna Bosna”.

“Slobodna Bosna” navodi da bi ljubavna veza dvoje krajiških studenata, koji su se upoznali tokom studija na prestižnom milanskom Univerzitetu Bocconi, trebala biti uskoro okončana brakom. Detalji budućeg prijateljstva Dodika i Demirovića dogovoreni su prije nekoliko dana, tokom posjete Milorada Dodika i njegove supruge Snježane porodici Demirović u Bihaću. O najavljenoj svadbi već se uveliko priča u Bihaću, Laktašima i cijeloj Bosanskoj krajini.

I dok se o Igoru uveliko do sada pisalo, Arijana Demirović je za bh. javnost potpuno nepoznato ime. Sudeći prema onome što se o Arijani može saznati iz profila sa nekoliko internetskih mreža, jeste dazaljubljenica u nogomet i tenis, da uživa u igrama Novaka Đokovića, luda je za londonskim Arsenalom i prati sve utakmice i treninge nogometne reprezentacije BiH.Sa svojim je ocem Irfanom često putovala na gostujuće utakmice bh. nacionalnog tima pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li im se na putovanjima ubuduće pridružiti i zet Igor, piše Slobodna Bosna.

 

Informer.ba