Svijet Udarno Vijesti

Dosadila mu djevojka pa je omamio, stavio u kutiju i živu zakopao, ali uspjela se spasiti

27-godišnju Michelinu Lewandowsku njezin je 25-godišnji dečko Marcin Kasprzak prvo napao pištoljem za omamljivanje i u nju dva puta ispalio po 300 hiljada volti, piše Daily Mail.

Zavezao ju je i usta joj zalijepio trakom, a zatim je stavio u kartonsku kutiju koja je imala tek dva mala otvora za zrak. U prtljažniku automobila prevezao ju je do šumovitog predjela i zatim ju zakopao u plitak grob.

Zajedno s 18-godišnjim prijateljem Patrykom Borysom zatrpao je kutiju zemljom, a na vrh svega muškarci su stavili tešku granu.

Sve to je učinio samo zato što mu je djevojka dosadila i nije bila toliko lijepa kao djevojke koje je vidio u teretani.

Strahujući za svoj život Michelina je cijelo vrijeme šutjela, a nakon što su muškarci otišli i ostavili ju zakopanu misleći da je njihova žrtva u nesvijesti i da će umrijeti zbog nedostatka zraka, s bankomata su putem njezinih bankovnih kartica digli 500 funti.

U sljedećih sat vremena 27-godišnjakinja se nekako uspjela izvući iz kutije i groba i pobjeći, a kada je naišla na cestu zaustavila je vozača koji je pozvao pomoć.

Na sudskom saslušanju poroti je rečeno kako se par upoznao prije šest godina u rodnoj Poljskoj, a nakon preseljenja u Veliku Britaniju rodio im se i sin, sada trogodišnji Jakub, piše Daily Mail.

Marcin je često izlazio s prijateljima ostajao bi vani do ujutro. Micheline se htio riješiti kako bi se sam mogao brinuti o Jakubu i započeti novu vezu s nekom drugom ženom.

Pokušaj ovog stravičnog ubistva dogodio se u maju ove godine. Oba muškarca trenutno se nalaze na suđenju u Leedsu, a navodno su porekli navedeno djelo, prenosi Jutarnji list.

Informer.ba