Region Udarno Vijesti

Elitna prostitucija u Srbiji: “Big Mama” glavni organizator

Elitnu prostituciju u Srbiji vodi žena, a u beogradskim krugovima je poznata kao „Big Mama“.Big Mama, koja danas ima oko 40 godina, se ovim zanatom bavi još od 90-ih godina, zajedno sa još nekoliko atraktivnih djevojaka, koje su sada poznate estradne ličnosti, prenosi „Press“.

Ona je još sa 15 godina počela da juri bogate momke, ugrađuje silikone, dobija skupe poklone…Prva je napumpala usta i prva ispekla zanat, što sa kriminalcima, što sa sportistima. Imala je silikone i u grudima, a uzor joj je bila poznata folk diva“, prenosi ovaj list izjavu sagovornice koja je željela da ostane anonimna.

Ona je, kako se navodi, obučila generacije i generacije beogradskih sponzoruša, a uzor je i  mnogim djevojkama iz unutrašnjosti, koje žele da dođu do novca preko postelje. Udata je za fudbalera, a njen prvi muž je bio kriminalac koji je ubijen.

„Press“ otkriva da je Madam dobila nadimak Big Mama zbog toga što je brinula o svojim djevojkama i podučavala ih kako da zavedu bogataše.

Međutim, nedavno su u beogradskim podzemnim krugovima počele da kruže priče da se Mama polako povlači iz posla, a njene štićenice, kojima je pomogla da se obogate, su je vremenom napustile i zaboravile.

Nedeljko N. Kilibarda, poznatiji kao „srpski kralj erotike“, potvrdio je da je Big Mama poznata kao uspješan makro i dodao da u posljednje vrijeme ima više žena koje se bave posredovanjem.

Većina onih koji rade u Beogradu, Novom Sadu i Požarevcu su žene. Možda je uzrok tome što žene više vjeruju jedna drugoj, manje ih maltretiraju…U moje vrijeme toga nije bilo toliko, makroi su mahom bili muškarci. Madam često mijenjaju pseudonime pod kojima rade, zbog čega ih je teško uhvatiti“, istakao je Kilibarda, vlasnik „Hepi seks oglasnika“.

Informer.ba