Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Elitna prostitucija u Srbiji: Seks sa TV zvijezdom i za 200 eura

Nedeljko N. Kilibarda, koji važi za srpskog ’kralja erotike’, potvrdio je za ’Press’ da postoje skrivene lokacije na kojima se odvijaju VIP seks-zabave i navodi da se visokom prostitucijom bave i poznate voditeljke, manekenke, glumice i pjevačice.

”Prije neki dan je kod mene došla jedna glumica, vrlo poznata. Navodno je čula još ranije za mene. Ispričala mi je da je radila u nekom prostoru zatvorenog tipa sa još 12 djevojaka među kojima je bila i jedna od poznatih pjevačica. Rekao sam joj da se ja ne bavim prostitucijom, već izdajem časopis. Nekada sam posredovao, radio sam možda i te stvari, ali na neki drugi način. Ali sam sve batalio jer je postalo rizično, a i otac sam troje djece pa ne ide da im tata bude makr”,  kaže za ’Press’ Kilibarda, koji je svojevremeno bio u ’poslu’.

”Prema tim prostitukama policija je blago naklonjena i one su zaštićene. Jedna vrlo poznata beogradska mlada prostitutka koja se maltene stalno vrti na televiziji, dobro izgleda, nije udata i dugo je u poslu uzima 200 eura. To je cijena za za sat-dva vremena. Cijena varira od toga koliko vremena provedu zajedno. E druga je stvar ako neko hoće da ’iznajmi’ djevojku na deset dana i da ide sa njom na krstarenje, more, planinu, banju… To se plaća više” objašnjava Kilibarda i potvrđuje da su najskuplje VIP prostitutke naplaćuju svoje usluge i po više hiljada eura.

Dodao je da se zalaže za legalizaciju prostitucije koja bi državi donijela ogromnu zaradu, a seksualnim radnicima bolju socijalnu, zdravstvenu i pravnu zaštitu.

 

Informer.ba