Svijet Udarno Vijesti

Engleska firma “Delma MSS” spremna pomoći u potrazi za Antonijom Bilić

Engleska firma Delma MSS uvjerena je da može biti od značajne pomoći hrvatskoj policiji u potrazi za Antonijom Bilić. Radnici ove firme specijalizirani su za nadzor mobilnih mreža, sigurnost, forenziku i traganje, navodi se na Delminim internetskim stranicama.

Gordon McKay, direktor Delme i šef njihovog odjela za razvoj, u razgovoru za Index poručuje kako su spremni uključiti se u potragu i pomoći hrvatskim stručnjacima. McKay za takvu ponudu ima i privatne razloge.

Često sarađuju s policijom

Imam dvije prekrasne kćeri, Lindu i Sheenu. Da se njima bilo što dogodi, bio bih shrvan. Zbog toga mi je jasno kako se osjećaju Antonijini roditelji. Mora da su preplavljeni tugom. Moja firma i ja spremni smo napraviti sve što je u našoj moći da pomognemo njima i hrvatskoj policiji. Antonija bi i dalje mogla biti živa“, odgovara McKay na naše pitanje zbog čega se zainteresirao za slučaj nestale 17-godišnjakinje iz Drniša.

McKay tvrdi da njegova firma često sarađuje s policijom, ne samo u Engleskoj, već i u mnogim drugim zemljama. “Radili smo na raznim slučajevima. Od nestalih ili otetih osoba, preko droge, ubistava, terorizma…“, nabraja McKay.

 

Informer.ba