Crna hronika Vijesti

Foča: U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen 7-godišnjak

U saobraćajnoj nesreći u Ulici Nikole Pašića u Foči teško je povrijeđen sedmogodišnji dječak koji je pokušavao da pređe ulicu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Povrijeđeni dječak prevezen je u Kliničko-bolnički centar Foča, gdje je zadržan zbog loma čeone kosti.

Nesreća se dogodila jučer oko 17.00 sati kada je R.B, koji je upravljao “pasatom”, zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u sedmogodišnjeg dječaka koji je pokušavao da pređe ulicu.

POVRIJEĐENI DJEČAK OPERISAN U BOLNICI “KOŠEVO”

Ivan Likić, sedmogodišnjak iz Foče, kojeg je juče udario automobil dok je prelazio ulicu, zbog ozbiljnosti povreda glave i mogućih komplikacija hitno je prebačen iz fočanske bolnice u Kliničko-bolnički centar “Koševo” u Sarajevu.

On je na tamošnjem Neurohirurškom odjeljenju noćas operisan i nalazi se u stabilnom stanju, rekao je Srni Milivoje Dostić, anesteziolog bolnice u Foči u koju je Ivan juče hitno dopremljen.

Dječaku je u Foči urađena CT i druga dijagnostika i konstatovane su teške povrede glave, sa prelomom kostiju.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da je u saobraćajnoj nesreći u Ulici Nikole Pašića u Foči teško povrijeđen sedmogodišnji dječak koji je pokušavao da pređe ulicu, te da je prevezen u Kliničko-bolnički centar Foča gdje je zadržan.

Nesreća se dogodila juče oko 17.00 časova kada je R.B., koji je upravljao “pasatom”, zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u sedmogodišnjeg dječaka koji je pokušavao da pređe ulicu.

 

Srna/Informer.ba