Svijet Udarno Vijesti

FOTO/ Dvogodišnja djevojčica brutalno pretukla drugaricu u obdaništu

Trogodišnja Katie Ann Guttridge zadobila je modrice po cijelom licu te ogrebotine i tragove ugriza nakon što ju je za vrijeme odmora u obdaništu divljački napala dvogodišnja prijateljica, piše Huffington post.

Na mjesto događaja pozvana je policija, ali ostali su nemoćni budući da je napadačica premlada da bi mogla kazneno odgovarati za svoj postupak.

Majka nesretne djevojčice, Clara Mackow, tvrdi kako joj je kći umalo ostala slijepa te da su povrede bile toliko ozbiljne da je odmah morala biti prebačena u bolnicu zbog sumnje na slomljenu kost lica.

Službeni dokumenti obdaništa pokazuju da je Katie ista djevojčica napala četiri puta. Jednom ju je udarila u čelo plastičnom igračkom. Zatim je gnječila njenu ruku, a u novembru je čupala za kosu i grizla joj obraz.

Katein otac Lewis Guttridge rekao je kako je ona inače tako vesela djevojčica, ali su je napadi učinili preplašenom i nervoznom oko druge djece.

Majka pretučene djevojčice zahtijeva da se napadačica, nazvana Chucky ( prema nasilnoj lutki iz horror filmova ), izbaci iz obdaništa, budući da joj ovo nije prvi agresivni ispad. Do sada je u ‘igri’ ozlijedila desetero djece.

Majka dvogodišnje napadačice odbila je komentarisati slučaj i rekla kako “njena kćerka ima samo dvije godine” te kako “ne želi imati ništa s tim”.

obdaniste tuca2