Region Udarno Vijesti

FOTO: Ovo je najseksipilnija političarka u Nišu

Građani Niša su u protekla dva mjeseca na portalu CityOfNis birali najseksepilnije političare grada. Sanja Jefić, portparol LDP-a, ponijela je titulu najseksepilnije političarke sa 4.230 glasova, dok je u muškoj konkurenciji pobijedio Dragoslav Ćirković, predsjednik Gradske opštine Medijana, koji je dobio 3.660 glasova.

U konkurenciji su se našle četiri dame i 23 muškarca, od kojih je u posljednjoj sedmici u uži izbor ušlo njih sedmoro, a osim Milana Lapčevića, narodnog poslanika, niko nije tražio da se izuzme s liste.

„Bilo je tu dosta komentara, što pozitivnih što negativnih, ali naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i da je slobodan da ga iznese. Portal CityOfNis nije izmislio nište novo ni intrigantno, jer se ankete ovog tipa svakodnevno sprovode na medijima širom svijeta. Od ostalih političara koji su ušli u finalnu trku za ovu titulu našli su se: Dušica Davidović sa 1.641 glasom, Nađa Marković sa 1.583 glasa, Boban Mihajlović sa 1.385 glasova, Zoran Vidanović sa 1.221 glasom i Branislav Jovanović sa 1.192 glasa“, kaže Oliver Paunović, direktor portala, za Blic.rs.

Informer.ba