Region Udarno Vijesti

FOTO: Ovo su Sara i Pančo, glavni organizatori elitne prostitucije u Hrvatskoj

Suđenje u slučaju organiziranja elitne prostitucije započelo je danas u 9 sati pred zagrebačkim Općinskim kaznenim sudom, no nije dugo potrajalo.

Osim što je sudija Dario Lokas prihvatio zahtjev da rasprave ne budu javne, sljedeće ročište najavljeno je tek za 1. septembar.

Na sudu su se pojavili Nebojša Perunović Pančo i Sara Sikirić u pratnji advokata.

Prijedlog da se rasprave zatvore za javnost predložila je Jadranka Sloković, advokat drugooptužene Sare Sikirić, navodeći kako će na klupu za svjedoke sjesti brojne osobe iz javnog života, a ispitivanja će sigurno zadirati u njihov osobni i profesionalni život te je važno da se zaštiti njihov ugled i interes.

Draško Soč, advokat Perunovića, kazao je da je njegov klijent ima ozbiljnih problema sa zdravljem, pa se nalazi u Bolnici za osobe lišene slobode te kako je njegova 40 godina stvarana karijera sada uništena.

Rekao je i da će za svjedoke predložiti ministre, vrhunske sportiste i gradonačelnike koji će svjedočiti o tome da u njegov salon za masažu “Pancho” nije dolazila samo “klijentela” nego i uglednici kojima je fizioterapeut Perunović pomagao u zdravstvenom problemu

 

Informer.ba