Region Udarno Vijesti

FOTO/ Skandal u Srbiji: Pravosudni sindikalisti organizirali ORGIJE

Orgije na proslavi sindikalista pravosuđa Srbije, na kojima se hrana servirala na ženskim tijelima, tema je o kojoj se sa zgražanjem piše i govori u Srbiji, javlja Slobodna Dalmacija.

Jedino je upitno je li riječ o osveti suparničkog sindikata, koji je možda lažne fotografije ponudio javnosti. Iz toga suparničkog sindikata tvrde da su fotografije originalne i da su im ih ustupile “poštene kolege iz sindikata”, koji je na ovaj način upriličio proslavu.

Slađana Milošević, predsjednica Sindikata pravosuđa koji se optužuje za bakanalije s hranom serviranom na golim ženskim tijelima, nije bila baš previše uvjerljiva kad se pravdala pred novinarima srpskih medija.

Rekla je da sindikat nikada nije unajmio gole djevojke, ali i dodala: “Da smo i pravili bakanalije, činili smo to za svoj novac.” Ženska tijela kao poslužavnici za hranu izazvali su osudu javnosti i nevladinih organizacija, kao i boraca za ravnopravnost spolova, dakako. Ocjenjuje se da je to “diskriminacija u svakom pogledu”.

Ako se dogodilo, to je za svaku osudu. Doći do toga da se na taj način bilo što slavi u Srbiji, nedopustivo je i neodgovorno. Riječ je o sindikalistima koji bi se trebali zauzimati za prava radnika…, kazala je Snežana Lakičević, državna tajnica u Ministarstvu rada i socijalne politike. Nakon što su se fotografije sa sindikalne proslave pojavile u beogradskom Kuriru, javila se izvjesna Ilina Obradović, koja je na fotografiji prepoznala svoju kćerku Slađanu.

Ona tvrdi da su se orgije stvarno održale, te da joj je portir jedne pravosudne ustanove u Srbiji nudio fotografije sa sindikalne proslave i videomaterijal orgija za 2000 eura, ali da nije imala toliko novca.

Ilina Obradović novinama je ponudila i priču o svojim dvjema kćerima, Danijeli i Slađani, koje su, po njezinoj priči, žrtve trgovine ljudima, a koje “već deset godina nastoji oteti iz kandži mafije”, ali za to nije dobila “potporu države”. Kaže da su njezine tužbe “protiv određenih ljudi” odbacivane, a navodno šest žalbi stoji pred Ustavnim sudom. U svojoj ispovijesti majka tvrdi da su joj kćerke otete, drogirane i prodane u bijelo roblje.

Najprije Danijela, a zatim i Slađana. Optužuje za to i svojega bivšeg supruga, oca djevojaka, koji je navodno sudjelovao u otmici i prodaji djevojaka. Zna i imena onih “u čijem su vlasništvu”, ali “zbog sudskih procesa koje vodi ne može reći njihova imena”. Doznala sam da je na sindikalnoj zabavi bilo šest djevojaka i mladića na čijim golim tijelima je servirana hrana.

Svašta se poslije događalo. Sadomazohizam, orgije… Moja kći je preživjela užasne stvari. Drže je u hladnim komorama kako bi na rashlađenom tijelu mogli servirati hranu tvrdi Ilina Obradović. Dodaje kako njezine kćeri “nisu svojevoljno postale prostitutke”.

U Sindikatu pravosuđa zašutjeli su o krajnje neugodnoj temi. U policiji samo izjavljuju da su upoznati sa slučajem i da se vode postupci protiv nekih osoba. U Ministarstvu pravosuđa ne žele komentirati izjave Iline Obradović (udane Savić), no valja očekivati da će se o orgijama sindikalista još čuti…, piše Slobodna Dalmacija.